newyork_720

Matkailua juttuina, kuvina ja videoina

Olen pienestä saakka suhtautunut intohimoisesti matkailuun. Tai ainakin siihen, miten upeaa onkaan nähdä kiehtovia paikkoja maailman eri kolkissa. Lapsena suorastaan rakastin karttoja ja haaveilin jonain päivänä vielä matkaavani Nepaliin ja Mongoliaan. Vielä en ole noihin ehtinyt, vaikka monta maata onkin vuosien varrella tullut koluttua.

Bad Rabbitin Ursula Borgissa löysin toisen samanlaisen maailmaa matkaavan ystävän ja kesällä 2014 päätimme perustaa yhteisen matkailuaiheisen verkkosivuston. Pienen hakemisen jälkeen sivuston nimeksi muodostui Wolfpacktravels. Miksi? Siksi koska olemme molemmat koiraihmisiä henkeen ja vereen ja susi on ollut kummankin voimaeläin nuoruudesta saakka: minustahan piti alun perin tulla susitutkija ja moni tuttavani muistaa minut vuosikaudet kulkemassa keraaminen susi kaulassani roikkumassa. Ursulalla on jopa susiaiheinen tatuointi. Sudet jolkuttavat ja matkaavat pitkiäkin matkoja. Siksipä Wolfpack – susilauma, tuntui luontevalta nimeltä.

Wolfpacktravelsissa jaamme kokemuksiamme matkaillessamme maailmalla -lähellä ja kaukana. Pyrkimyksenämme on antaa inspiraatioita, kertoa omia suosikkejamme matkojemme varrelta, jakaa sattumuksiamme sekä tietenkin visuaalisesti näyttäviä valokuvia. Myös videokamera kulkee mukanamme matkoilla ja tuottamiamme videoita löytyy Wolfpacktravelsin YouTube-kanavalta.

Paivi Laajalahti

Päivi Laajalahti on freelance-toimittaja ja yksityisyrittäjä, josta piti isona tulla susitutkija. Sen sijaan hänestä kuoriutui kirjoitettujen sanojen kanssa työskentelyä rakastava leffa- ja digihörhö, joka on myynyt sielunsa matkailulle. Päivi työskentelee oman toiminimensä Asterionin kautta ja pilkkua viilaten kirjoittaa sujuvasti niin elokuvista, matkailusta kuin ilmailustakin -ja monista aiheista siltä väliltä. Kamerakin pysyy kädessä.